Första veckan till ända!

Så var första veckan gjord. Eller veckan och veckan…tre dagar iaf.

Alltid spännande att ta emot en ny grupp. Nu ska vi stöta och blöta varandra i tre år och det känns himla spännande. Dessa tre dagar har gått himla bra. Vilka sammarbetsvilliga och uppmärksamma barn ni har. Arbetsron har varit fantastisk!

I nästa vecka kommer ordinarie lektioner att dra igång. Och vi kommer börja så smått med läxor.

Denna vecka har vi mest lärt känna varandra och pratat värderingar. Vi läser en bok som heter Bettys spegel vilken väcker mycket känslor och tankar. Fråga gärna era barn!

Vi har även pratat om kränkande behandling. Som pedagog på skolan har jag skyldighet att dokumentera all kränkande behandling och skicka in till förvaltningen. Viktigt att eleverna känner till detta tycker jag. Vi kommer att ge mer information om detta på föräldramötet 13/9 18.00-19.30.

Hoppas ni alla får en fin helg!

4a och Carro


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *